C-chaufför

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!


Om tjänsten
Vi söker just nu C och CE chaufförer för distributionsuppdrag i Göteborgsregionen.

Din profil
För att söka denna tjänst krävs det att du innehar körkort C eller CE. Du är stresstålig och eftersom du kommer möta kunder älskar du att ge bra service. Ett personligt engagemang och ansvarsfullhet är ett måste då "frihet under ansvar" råder. Du skall vara flexibel, kunna fatta snabba beslut och se dig själv som en problemlösare!

Arbetstider och övriga villkor
Varierande arbetstider dagtid, måndag till fredag.

Ansökan
Urval sker löpande, ser du dig själv som en i gänget så vänta in med att skicka in din ansökan till michael.sager@tranpenad.seKontaktperson(er)
Michael Sager, 0735-117275
michael.sager@tranpenad.se

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Tjänstgöringsort
Göteborg

Publicerat 2018-01-10