Ekonomiassistent sökes

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!


Om tjänsten
I rollen arbetar du främst med löpande bokföring, löner, fakturering samt med månads-, årsboksluts och leverantörsreskontra. I arbetet ingår också att vara ett administrativt stöd i orderhanteringen, både gällande inköp och försäljning. Arbetet är självständigt och i nära samarbete med VD samt produktionsledare. Beroende på initiativförmåga och kunskap så kan arbetsuppgifterna utvecklas.
Som person är du pålitlig, driven och lösningsfokuserad. Det är viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt, är prestigelös och ansvarsfull samt kan prioritera rätt. Du tar egna initiativ och ser alltid till att stötta dina kollegor när det behövs. Du kan formulera dig väl i svenska både i tal och i skrift. Kommunikativ förmåga är en förutsättning eftersom tjänsten innebär många kontaktytor mot kunder och medarbetare.


Din profil
Tidigare erfarenhet inom ekonomiarbete samt administration
Arbetat med leverantörs- och kundreskontra
God IT-vana
Goda kunskaper inom Officepaket
Är driven, kommunikativ samt serviceinriktad

Arbetstider och övriga villkor
Dagtid
Lön enligt avtal

Ansökan
Ansök på vår hemsida www.tranpenad.se

Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson(er)
Daniel Lennartsson
daniel.lennartsson@tranpenad.se

Andreas Hermansson
andreas.hermansson@tranpenad.se

Anställningsomfattning
Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Trollhättan

Publicerat 2018-12-21