Fastighetsskötare till vår kund i Göteborg

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!


Om tjänsten
Vi söker för kunds räkning en Fastighetsskötare!

Vår kunds kärnvärden är trivsel, trygghet och omtanke där fastighetsskötare spelar en avgörande roll. Som Fastighetsskötare hos vår kund är inte den enda arbetsdagen som inte är den andra lik. Du har varierande arbetsuppgifter såsom service till våra hyresgäster, löpande tillsyn, besiktningar, skötsel, underhåll och reparationer och administration.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som Fastighetsskötare. Du bör ha fastighetsskötarutbildning eller motsvarande. Förutom en teknisk/praktisk förmåga ser vi att du har grundläggande datakunskaper samt en fallenhet för administration.


Din profil
Som person är det viktigt att du tycker om att arbeta med människor och är bra på att skapa goda relationer med kundnöjdhet i fokus. Du är en händig problemlösare som inte ger upp vid eventuella motgångar utan arbetar för att lösa utmaningar som uppstår. Att kunna samarbeta, är av stor vikt, likaså att du ska kunna arbeta självständigt och ta ett stort ansvar för dina egna fastigheter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

Goda språkkunskaper i svenska och engelska samt B-körkort är ett krav.


Arbetstider och övriga villkor
Arbetstider: Heltid, dagtid
Lön: Marknadsmässig
Anställningsform: Visstidsanställning, behovet är tom. augusti 2019
Start: Omgående med hänsyn till eventuellt uppsägningstid


Ansökan
Intervjuer och urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Julia Johansson.
Välkommen med Din ansökan!Kontaktperson(er)
Julia Johansson
julia.johansson@tranpenad.se

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Tjänstgöringsort
Göteborg

Publicerat 2019-03-22