Installatörer med elbakgrund/elutbildning

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna, kvalitets- och miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!


Om tjänsten
Vi söker ett flertal Installatörer med elbakgrund/elutbildning för omgående start. Arbetet innebär installation av vitvaror ute hos företagets privat- och företagskunder samt ute på byggarbetsplatser. De dagliga arbetsuppgifterna kan också innebära att du får köra och hämta/lämna reservdelar hos tekniker, vilket gör att B-körkort är ett krav. Då tunga lyft vid installationer och produktbyten kan förekomma krävs mycket god fysik.

Din profil
Vi ser att du är utbildad inom el eller tillgodosatt dig kunskap genom tidigare arbetsliverfarenheter. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete. För att passa i rollen bör du ha god fysik, social förmåga och trivas i ett tight team. Du är inte rädd för att hugga i där det behövs och arbetar effektivt utan att tumma på säkerheten.

Fördel om du har behörigheten säker vatteninstallation. Körkort B är ett krav likaså att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi kommer lägga stort fokus vid personlig lämplighet!


Arbetstider och övriga villkor
Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg/Bohuslän
Lön: Marknadsmässig


Ansökan
Urval och intervjuer kommer ske löpande, tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Hör gärna av dig om du har frågor och välkommen med din ansökan!


Kontaktperson(er)
Anneli Rynmark
anneli.rynmark@tranpenad.se

Anders Karlsson
anders.karlsson@tranpenad.se

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Tjänstgöringsort
Göteborg

Publicerat 2018-01-16