KONTORSCHEF GÖTEBORG

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena kontor & ekonomi, sälj & marknad samt logistik. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Om tjänsten
Som kontorschef innebär det att vara övergripande ansvarig för Tranpenad i Göteborg, en verksamhet som dagligen har 300 personer ute på uppdrag. Du har fullt resultatansvar (P/L) för intäkter och kostnader mot uppsatta mål. Målsättningen är att med ytterligare tillväxt nå en omsättning på
400 miljoner år 2020. Din organisation består av en teamledare och fem konsultchefer vilka tillsammans belägger de uppdrag vi har för våra kunder.

Som Kontorschef ansvarar du ytterst för all försäljning genom nykundsbearbetning samt att följa upp merförsäljning till befintliga kunder. Till din hjälp finns en erfaren Account Manager.

Du jobbar nära dina medarbetare som du har personalansvar för och coachar dem att nå sin fulla potential. Kontorschefen är direkt underställd Vd och ingår i ledningsgruppen.
Din profil
Vi söker dig som är högt motiverad och vill effektivisera vår verksamhet. Både vad gäller processer mot kund och internt.

Vi vill att du är engagerad och synlig i organisationen, gillar att samarbeta och får dina medarbetare att jobba i en och samma riktning. Eftersom vi har högt satta tillväxtmål vill vi också att du snabbt kan sätta dig in i och utveckla vår affär och vårt kunderbjudande, såväl strategiskt som operativt. För dig är förändring något positivt och varje ny dag en möjlighet!

Arbetstider och övriga villkor
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Kontorstider
Placering: Göteborg
Lön: Marknadsmässig
Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Ansökan
Intervjuer och urval kommer ske löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 18 mars.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Anders Rydbacken.

Varmt välkommen med din ansökan!


Kontaktperson(er)
Anders Rydbacken, 0727-403860
anders.rydbacken@tranpenad.se

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Göteborg

Publicerat 2018-03-02