Lagerarbetare sökes - omgående start

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan och Jönköping. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

Om tjänsten
Just nu söker vi kompetenta lagermedarbetare med stort fokus på produktivitet och kvalitet till vår verksamhet i Trestadsområdet.
Vill du jobba inom lager och logistik så är detta verkligen ett tillfälle för dig som söker. I tjänsten ingår arbetsuppgifter som truckkörning, orderplock, lossning, sortering och inlagring.

Du ska kunna arbeta i ett högt tempo med bibehållen kvalitét samt ha god fysik.
Vi lägger stor vikt på arbetsmoral, engagemang, noggrannhet och energi.
Uppdraget är långsiktigt och det finns mycket goda chanser att på sikt bli anställd av vår kund


Din profil
Du som söker har erfarenhet från lagerarbete och har truckvana. God fysik krävs samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Vi söker dig som har en positiv attityd, är punktlig och har lätt för att samarbeta i grupp och har en vilja att skapa resultat.
Truckkort är ett krav
Körkort och bil är också krav

Arbetstider och övriga villkor
Skiftarbete eller dagtid
Lön enligt avtal

Ansökan
Ansök via vår hemsida eller maila din ansökan till ellinor.siljefalk@tranpenad.se.
Skicka din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Har du frågor ang. tjänsten kontakta Ellinor Siljefalk 0701-43 29 42 eller Daniel Nilsson 0704-80 10 11Kontaktperson(er)
Ellinor Siljefalk, 0701-43 29 42
ellinor.siljefalk@tranpenad.se

Daniel Nilsson, 070-4801011
daniel.nilsson@tranpenad.se

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Tjänstgöringsort
Trollhättan

Publicerat 2017-08-25