Lagermedarbete med intresse för hudvård

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!


Om tjänsten
Är du intresserad av hudvård? Ta chansen att arbeta med ditt intresse!

Vi söker för kundsräkning en Lagermedarbetare, vars dagliga arbetsuppgifter består av att plocka och packa hudvårdsprodukter för att sedan leverera till slutkund. Du bör ha god lokalkännedom samt vara bekväm med att köra i stadstrafik då vissa produkter skall levereras till kunder lokaliserade i Göteborgs centrala delar.


Din profil
Du som söker har med fördel arbetat i lagermiljö tidigare, i synnerhet med orderplock, men det är inget krav. Du arbetar effektivt och är serviceinriktad.

Du har god fysik och trivs i en roll där du ständigt är i rörelse. Då produkterna du arbetar med är exklusiva är det av största vikt att du är noggrann i ditt arbete.


B-körkort är ett krav för tjänsten, likaså att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi kommer lägga stort vikt vid personlig lämplighet!


Arbetstider och övriga villkor
Anställningsform: Tillsvidare- med inledanade Provanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Dagtid
Placering: Mölndal
Start: Omgående

Ansökan
Intervju och urval kommer ske löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid övriga frågor vänligen kontakta Niclas Graff eller Sara Wilck.

Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson(er)
Niclas Graff
niclas.graff@tranpenad.se

Sara Wilck
sara.wilck@tranpenad.se

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Göteborg

Publicerat 2019-01-09