Montörer sökes till företag i Vaggeryd!

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!


Om tjänsten
Nu söker vi duktiga montörer till kund i Vaggeryd. Jobbet innebär montering av små motorer samt ben till höj och sänkbara skrivbord. Du bör vara snabba i fingranra och gilla montering av mindre delar. På företaget kommer du att få både sitta vid monteringsbord samt stå vid en maskin och montera. Har du viss maskinvana är det meriterande.
Tjänsten kommer förläggas antingen på nattskift eller dagskift så uppge gärna i din ansökan vilken tid som passar dig bäst.
Företaget är ett väletablerat företag inom sin bransch och du kommer uppskatta den lugna och trevlig stämning och arbetsmiljö som företaget erbjuder.

Din profil
För att trivas i rollen som montör bör du ha några av följande egenskaper.

- Flexibel
- Noggrann
- Bra på att lösa kluriga saker
- Snabb i fingrarna och bra på att montera små delar
- Bra teamspelare då man ofta sitter i mindre arbetslag.
- Bra på att passa tider
-

Arbetstider och övriga villkor
Arbetet kommer att förläggas antingen på ett nattskift eller dagtid. Uppge gärna i din ansökan vilken tid du är intresserad av.
Lön enligt avtal.
Bil och körkort är viktigt då det framförallt på natten kan vara svårt att ta sig till och från arbetet via kollektivtrafiken.

Ansökan
Ansöka redan idag då vi kommer intervjua och anställa personer löpande till tjänsterna.
Sök gärna via vår hemsida www.tranpenad.se


Kontaktperson(er)
Jennie Karlsson
jennie.karlsson@tranpenad.se

Emil Davidsson
emil.davidsson@tranpenad.se

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Tjänstgöringsort
Vaggeryd

Publicerat 2019-02-04