Orderplockare sökes för omgående start

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Örebro och Jönköping. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!


Om tjänsten
För kunds räkning söker vi snabba, positiva och fokuserade orderplockare som trivs i en fartfylld och målmedveten miljö.
Som orderplockare kommer dina arbetsuppgifter att vara truckkörning och att plocka och packa de ordrar som skall vidare till kund.
Tranpenad söker just dig som både kan jobba effektivt själv men som också en bra lagspelare.

Din profil
Du skall tycka om ordning och reda, sköta tider samt ha en hög arbetsmoral. Du skall vilja lära dig nya saker vilket är viktigt för att ingå i den rotation som sker på arbetsplatsen. Tycker du om tempo i ditt arbete är detta något för dig.
Kravet är att du har truckkort (A+B) och det är meriterande om du kört mycket tidigare.
B körkort och tillgång till bil är fördelaktigt.

Arbetstider och övriga villkor
Skiftarbete eller dagtid
Lön enligt avtal

Ansökan
Ansök via vår hemsida eller maila din ansökan till daniel.nilsson@tranpenad.se.
Skicka din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Har du frågor ang. tjänsten kontakta Daniel Nilsson 0704-80 10 11Kontaktperson(er)
Daniel Nilsson, 070-4801011
daniel.nilsson@tranpenad.se

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Tjänstgöringsort
Lilla Edet

Publicerat 2017-09-05