Resande servicetekniker till Elinc

Om oss
Elinc har funnits sedan 2004 och sedan starten har företagets ambition varit att växa successivt.
Idag finns de flesta av kunderna inom industrier i Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg men vi har även uppdrag på andra orter och inom flera branscher.
Elinc erbjuder service och underhåll av CNC-maskiner, elmotordrifter, svetsutrustningar och hydraulik.
Inom företaget finns en hög kompetens samlad vilket gör att vi åtar oss både stora och små uppdrag av varierande art. Vi är kända för att snabbt vara på plats och lösa våra kunders problem vilket gör at vi minimerar våra kunders drifts-stopp.
Elinc sätter ett stort värde på trivsel i arbetet då vi är ett härligt arbetsgäng.


Om tjänsten
Vill du jobba i ett engagerat team som brinner för att jobba med service och underhåll? Är du utbildad elektriker och har B-körkort?
Nu söker Elinc resande servicetekniker med önskvärd placering i Fyrbodal.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå i att utföra våra serviceärenden på fältet med framförallt förebyggande underhåll på lasermaskiner men som senare kan utvecklas till att bli en fullt utbildad servicetekniker

Efter att ha genomgått interna utbildningar kommer du spendera större delen av din arbetstid ute på fältet vilket medför mycket transporter för det mesta med bil. Du kommer ha stora möjligheter att själv ta ansvar och styra över din arbetsdag tillsammans med våra servicesamordnare som har det övergripande ansvaret för planering av våra ärenden.
Du kommer även ha direktkontakt med kunder och leverantörer som finns i Sverige men även utomlands vilket ställer krav på god kommunikationsförmåga i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig ett fritt och omväxlande arbete under stort eget ansvar med en hel del resor främst i Sverige och Norge.


Din profil
Du är utbildad elektriker och har erfarenhet inom service och underhåll i industrin, både el/automation, mekanik. Har du kompetens inom laser och/eller stans maskiner är detta en stor merit.
B-körkort är ett krav.

Rollen som resande servicetekniker innebär stora utvecklingsmöjligheter både vad gäller rollen och för dig som person. Vill du vara med på en spännande och utvecklande resa? Vi behöver dig!

Arbetstider och övriga villkor
Heltid
Dagtid
Marknadsmässig lön

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Tranpenad. För mer information om tjänsten kontakta Andreas Hermansson, tfn 0768-81 88 73. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast.

Ansökan till tjänsten sker via Tranpenads hemsida, www.tranpenad.se


Kontaktperson(er)
Andreas Hermansson, 0768818873
andreas.hermansson@tranpenad.se

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Trollhättan

Publicerat 2019-03-11