Resemontör till Saxi Vägg AB

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi bemannar och rekryterar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Örebro och Jönköping. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade. Vi är stolta över att återigen fått förtroendet från Saxi Vägg att rekrytera en resemontör.

Om bolaget
Saxi-Vägg är Nordens största aktör på röliga väggsystem med fokus på kvalitet och service.
Våra väggsystem omfattar såväl vikdörrar som vik och ridåväggar, sortimentet av ridåväggar finns från enkelsidiga nät- och scrimväggar till dubbelsidiga modeller för krävande miljöer. Huvudkontoret ligger i Stenkullen i Lerums kommun utanför Göteborg. Saxi-Vägg är ett familjeägt företag med 12 anställda som grundades redan 1949.Om tjänsten
Tjänsten är en nyrekrytering hos Saxi-Vägg AB och tillsättningen är omgående eller när lämplig kandidat är redo. Du kommer jobba som resemontör med montage och service av ridåväggar i idrottsanläggningar & mässhallar osv. Har du tidigare erfarenheter inom branschen eller liknande arbetsuppgifter är det mycket meriterande men du kan ha tillgodosett dig kunskap genom andra liknande arbeten.

Du blir en viktig person i organisationen eftersom att du är ansiktet utåt och det krävs att du är stresstålig, social och bra på att ta olika typer av människor. Du kommer jobba på olika projekt runt om i hela Norden men även andra delar av Europa och världen kan förekomma.

I jobbet krävs att man har mycket god fysik då både tunga lyft och andra fysiskt utmanande uppgifter är din vardag!


Din profil
Vi söker en problemlösare som inte räds nya utmaningar och har ett genuint intresse för teknik och tekniska installationer. Du skall vara van med fysiskt arbete och höga höjder vilket är viktigt för att klara jobbets alla utmaningar. Ritningsläsning och verktygsvana är ett krav för att klara av de uppgifter man ställs inför samt ett riktigt säkerhetstänk.

Som person har du en inbygg mekaniks känsla i kroppen, du är född med att greja så att säga! Har du erfarenhet av svetsning och jobb med metall är det en merit, körkort är ett krav.

Du gillar att ligga ute på fältet och har en vardag som klarar detta. Man jobbar oftast på projekt från måndag till torsdag men även större projekt på helger kan förekomma.


Arbetstider och övriga villkor
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg – Sverige – Europa - Världen!!
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägning
Lön: Marknadsmässig - Fast lön + traktamente

Ansökan
Rekryteringsprocessen hanteras av Tranpenad och all direktkontakt med Saxi undanbedes vänligt men bestämt. Vid eventuella frågor rörande tjänsten kontakta Sara.wilck@tranpenad.se

Urval och intervjuer kommer ske löpande så vänta inte skicka redan IDAG!Kontaktperson(er)
Sara Wilck
sara.wilck@tranpenad.se

Daniel Lennartsson
daniel.lennartsson@tranpenad.se

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Övriga

Publicerat 2017-11-07