Senior inköpare sökes för omgående start!

Om oss
Tranpenad Konsulting är en del av Tranpenad koncernen. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena kontor & ekonomi, sälj & marknad samt logistik. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Konsulting är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!Om tjänsten
Det här är ett konsultuppdrag med start omgående. Du kommer inledningsvis att vara anställd av Tranpenad men arbeta hos vår kund som är ett snabbt växande teknikföretag som är verksamt på en global marknad. Uppdraget är på ca 6 månader, med goda chanser till förlängning eller övertag av kund.

I rollen som inköpare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara internationella inköp för ett av våra produktområden.
Du kommer att arbeta i företagets Sourcing and Supply team som idag består av sex personer.

Din profil
Färdigheter som krävs:

• Stor kommersiell samt teknisk kompetens
• Högskoleexamen inom teknik, ekonomi eller liknande arbetslivserfarenhet
• Minst 5 års relevant erfarenhet
• Erfarenhet av internationella upphandlingar
• Mycket god engelska i tal och skrift

Vi värderar egenskaper som affärsmässighet, driv, prestigelöshet och ledarförmåga. Vi tror att du äger en kreativitet och har en hög nivå av social kompetens.
Som person är du öppen, välorganiserad, hängiven och noggrann. Du har ett teknikintresse och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter.
Du är driven, har gott omdöme gillar ett högt tempo, att ta egna initiativ och har en positiv attityd.

Din bostadsort är företrädesvis i Skaraborg eller Trestad.


Arbetstider och övriga villkor
Heltid
Dagtid
Internationella resor i tjänsten förekommer
Marknadsmässig lön


Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Hermansson på telefonnummer 0768-81 88 73 eller e-post andreas.hermansson@tranpenad.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!Kontaktperson(er)
Andreas Hermansson
andreas.hermansson@tranpenad.se

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Tjänstgöringsort
Övriga

Publicerat 2019-02-13