Servicetekniker till Energyst

Om oss
Tranpenad Konsulting är en del av Tranpenad koncernen. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena kontor & ekonomi, sälj & marknad samt logistik. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Konsulting är kollektivavtalsanslutna, kvalitets- och miljöcertifierade. Vi är stolta över att ha fått förtroendet från Energyst att rekrytera en Servicetekniker.

Om Energyst
Energyst är ett CAT-uthyrningsföretag för kraftförsörjning och kyl- och värmelösningar, men framförallt en grupp individer som bidrar med personlig och professionell energi till varje projekt runt om i världen. Det är i första hand inte energin hos Energyst uthyrningslösningar som gör skillnad, utan de anställdas energi. De är alla engagerade experter som vill veta allt men inte tar något för givet. Ta chansen att bli en del av Energyst grymma personalstyrka!


Om tjänsten
Arbetet som Servicetekniker hos Energyst innefattar underhåll, reperationer samt nyinstallationer av kraftförsörjningar och kyl- och värmelösningar. Tjänsten passar dig som är självgående och strukturerad då arbetsuppgifterna innebär både självständigt arbete, samarbete med kollegor samt frihet under ansvar. För att lyckas i rollen ser vi även att du är serviceinriktad och initiativrik.

Hos Energyst får du möjlighet till en varierande tjänst med mycket frihet under ansvar. Du blir en del av ett sammansvetsat gäng med hög arbetsmoral där laganda och prestigelöshet är ledord. Arbetet kräver stor flexibilitet som en följd av kundanpassad arbetstid samt att arbete på annan ort kan förekomma med kort varsel.


Din profil
Vi ser gärna att du är utbildad inom el/elektronik eller tillgodosatt dig kunskap genom tidigare arbetsliverfarenheter. Vidare har du högt affärs- och kundfokus samt ett stort intresse för såväl teknik som människor. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete.

Körkort B är ett kvar likaså att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
Vi kommer lägga stort fokus vid personlig lämplighet!


Arbetstider och övriga villkor
Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Placering: Kungälv
Lön: Marknadsmässig


Ansökan
Rekryteringsprocessen hanteras av Tranpenad Konsulting och all direktkontakt med Energyst undanbedes vänligen men bestämt.

Hör gärna av dig om du har frågor och välkommen med din ansökan!


Kontaktperson(er)
Anders Karlsson
anders.karlsson@tranpenad.se

Sara Wilck
sara.wilck@tranpenad.se

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Kungälv

Publicerat 2018-01-18