Truckförare till smalgångstruck i fina Nykvarn

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade. Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

Om tjänsten
Just nu söker Vi OMGÃENDE en duktig framåt truckchaufför som kan hjälpa oss att köra smalgångstruck ( B5) Du kommer att plocka order med produkter inom läkemedel.

Din profil
Vi ser att Du är en person som har lätt att lära Dig nya arbetsuppgifter, Du har datorvana och lätt för att ta in nya datasystem. Du har lätt för att se vad som behöver göras och vet hur Du ska prioritera.

Arbetstider och övriga villkor
Arbetstiderna är heltid, dagtid måndag till fredag. Man måste kunna arbeta hela sommaren utan någon planerad semeter.

Ansökan
Registrera Din ansökan på vår hemsida omgående då detta uppdrag kommer att behövas tillsättas nu omgående.


Kontaktperson(er)
Marie Ullenius, 0736-842948
marie.ullenius@tranpenad.se

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Tjänstgöringsort
Nykvarn

Publicerat 2018-05-16