Väkommen Chaufförer med C-kort & CE-kort

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan och Jönköping. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!


Om tjänsten
Hej! Vi söker chaufförer med C & CE kort, YKB och erforderlig ADR för en massa uppdrag. Välj allt mellan tankbil, sopbil, spolbil terminal och distribution i Göteborgsregionen.
Bara långa uppdrag, först provanställning i 6 månader för att hitta rätt plats. för de med rätta gnistan och viljan kan en tillsvidareanställning erbjudas direkt!

Din profil
Man som kvinna är välkommen. Du har förmågan att planera väl med stort engagemang.
Du är lättsam och klarar av att hantera olika kunder genom god service.

Arbetstider och övriga villkor
C-kort, CE-kort
ADR
YKB
Truckort
Du jobbar heltid.
Fasta körningar.
Lön enligt kollektivavtal

Ansökan
Kontakta oss redan idag, vi tillsätter tjänsterna omgående, vi ser fram emot att höra ifrån dig!


Kontaktperson(er)
Michael Sager, 0735-117275
michael.sager@tranpenad.se

Annika Sörensen
annika.sorensen@tranpenad.se

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Göteborg

Publicerat 2017-07-17