Vi söker en logistikplanerare

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!


Om tjänsten
Hej

Vi söker till vår kund en Logistikplanerare.
Vi söker dig som har mycket goda administrativa kunskaper med inriktning mot logistik. Du kommer att jobba med vårt WMS system samt du kommer att arbeta mycket med nyckeltal (KPI), kvalitet och lagernivåer/lagervård.

- Orderhantering WMS
- Transportbokningar
- Att hyra in personal från utvalda bemanningsföretag efter behov
- Arbete med kvalitet, miljö och (SAM) systematiskt arbetsmiljöarbete
- Leveranssäkerhet
- Delta, Protokollföra och vid behov leda kundmöten och leverantörmöte
- Med mera
Din profil
Du som söker bör ha tidigare erfarenhet av distribution och gärna någon eftergymnasial utbildning inom logistik.
Du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete inom logistik, transportplanering och van att jobba med order- och lagerhantering.

Som person är du ambitiös och driven och som med stort engagemang och noggrannhet vill styra upp och säkerställa processer och flöden. Vi ser att du har god serviceanda och kan bemöta kontakter såväl internt som externt. Du är ansvarsfull, noggrann och kan proaktivt och med egna initiativ driva dina projekt framåt för att nå goda resultat. Vi lägger stor vikt personlig lämplighet och att man är kundorinterad och en lagspelare som gillar att jobba i team. Du skall ha mycket goda IT-kunskaper och systemförståelse. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.


Arbetstider och övriga villkor
Heltid
Dagtid
Lön enl.avtal

Ansökan
Vi arbetar med löpande urval och tar därför emot din ansökan så snart som möjligt.
Frågor kring tjänsten besvaras av Ellinor Nyqvist, Tranpenad Bemanning på 0701 - 43 29 42

Välkommen med din ansökan!Kontaktperson(er)
Ellinor Siljefalk


Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Trollhättan

Publicerat 2018-10-10

X

Var har du tidigare sett eller hört talas om oss på Tranpenad?

Lastbilar
Ishockey
Podcast
Annat