Vi söker Montörer/Plåtslagare!

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!


Om tjänsten
Vi söker för kunds räkning ett flertal Montörer/Plåtslagare. Dina dagliga arbetsuppgifter består av montering av större plåtdetaljer/plåtelement där det krävs att du både är fysiskt stark och väldigt noggrann. Du kommer att få möjlighet att arbeta i ett mindre team med hög arbetsmoral där du är en jätteviktig spelare.

Du kommer vara uthyrd till vår kund, för rätt person ser vi ett långsiktigt samarbete.


Din profil
Du som söker bör ha arbetat med någon form av montering innan, gärna med plåt. Det är meriterande om du är utbildad Plåtslagare men inget krav. För att lyckas i rollen måste du vara engagerad och orädd för att ta dig an nya uppgifter. Vidare är du social, arbetssam och trivs med ett fysiskt arbete.

Du måste kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Körkort och truckkort är meriterande.


Arbetstider och övriga villkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning, med inledanade visstidsanställning
Arbetstid: Heltid, dagtid
Lön: Marknadsmässig
Placering: Kungälv
Start: Omgående, med tanke på eventuell uppsägningstid


Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor gällande tjänsten? Maila Anders.karlsson@tranpenad.se


Kontaktperson(er)
Anders Karlsson, 0704-204412
anders.karlsson@tranpenad.se

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Kungälv

Publicerat 2017-12-18