Är du tekniskt lagd och vill bli en del av oss?

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!


Om tjänsten
Vi söker personer som vill arbeta hos vår kund i Partille med glas och plast. Dina dagliga arbetsuppgifter består till största delen av bearbetning av planglas och tillverkning av isolerglas och säkerhetsglas. Arbetet ställer stora krav på noggrannhet.

Din profil
För att passa i rollen bör du vara tekniskt lagd, meriterande om du tidigare arbetat med glas eller likande material. Det är av största vikt att du är arbetssam, noggrann och förstår vikten av att vara en trevlig kollega!

Svenska i tal och skrift är ett krav. Truckkort A + B samt tidigare erfarenhet av arbete med glas och/eller plast är meriterande.


Arbetstider och övriga villkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning, med inledanade visstidsanställning
Arbetstid: Heltid, dagtid
Lön: Marknadsmässig
Placering: Partille
Start: Omgående, med tanke på eventuell uppsägningstid


Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Kontaktperson(er)
Anders Karlsson
anders.karlsson@tranpenad.se

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Partille

Publicerat 2018-05-11