Butiksbiträde / Säljare

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!


Om tjänsten
Butikssälj av abretskläder där du får en inlärningsperiod som innebär att du initialt jobbar i butiken för att lära dig produkterna.

Efterhand kommer du att börja bearbeta kunder genom telefonsamtal men även genom besök.

Du ingår i ett litet med välspelande team där din roll är viktig för utvecklandet av säljet.


Din profil
Du tycker om att vara drivande i försäljningenoch göra resultat och är såklart en positiv och ansvarstagande person som passar tider.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du är noggrann i arbetet och har kvalitetstänk samt att du fungerar i teamet.

Erfarenhet är inte viktigt men att du ser dig själv på denna tjänst under en längre tid.

Körkort är ett krav.

Du har positiv attityd samt viljan att lära och utvecklas

Arbetstider och övriga villkor
07 -16.00
Lön enligt ök

Ansökan
Du skickar in din ansökan via vår hemsida, tranpenad.se


Kontaktperson(er)
Charles Berglund


Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Tjänstgöringsort
Botkyrka

Publicerat 2017-12-04