Erfarna lagerabetare sökes

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!


Om tjänsten
Vi skall utöka vår personal ytterligare och söker dig med erfarenhet av lagerarbete. Vi tror att du tidigare arbetat med orderplock, truckkörning och andra diverese uppgifter som kan förekomma på ett lager. Det är meriterande att du har kört flera olika slags truckar och arbetat med handskanner som redskap.

Din profil
Som konsult hos oss kan du komma att få chansen att arbeta hos olika kunder och därmed få möjlighet att utveckla dig själv. Vi tror att du som söker är en driven, social och har förmågan att snabbt anpassa dig till nya arbetsuppgifter. Vidare förstår du vikten av laganda och ha roligt på jobbet.

Arbetstider och övriga villkor
Dagstid, måndag-fredag eller kvällstid måndag-fredag.
Lön enligt gällande kollektivavtal.
Omgående start eller med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Placering Göteborg med omnejd.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande. Tjänster kan tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in ansökan idag!
Har du frågor om tjänsterna ring Jonathan Wikman, konsultchef 0725-62 57 33


Kontaktperson(er)
Jonathan Wikman, 0725625733
jonathan.wikman@tranpenad.se

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Göteborg

Publicerat 2017-12-18