Konsultchef till expanderande Tranpenad i Skåne

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!


Om tjänsten
I rollen som konsultchef ansvarar du för kunder och konsulter inom vår verksamhet i Nordvästra Skåne. Som konsultchef har du personalansvar för ett antal medarbetare och ansvarar för samtliga personalrelaterade frågor och för hela rekryteringsprocessen. Du har även ett stort säljansvar mot såväl nya som befintliga kunder. Du ansvarar för offerterna av nya affärer samt prissättning i samråd med Regionchef, som du även rapporterar till. God administrativ vana är en förutsättning.

Du ingår på distans i en arbetsgrupp, stationerade i Göteborg, som präglas av stor öppenhet och hög teamkänsla där vikten av att hjälpa varandra för att nå målen väger tyngre än den individuella prestationen. Vi på Tranpenad verkar i ett öppet arbetsklimat där en positiv atmosfär och arbetsglädje i en tempofylld miljö gör att vi alltid orkar göra "det lilla extra".

Som konsultchef ansvarar du för både nya och befintliga kunder och arbetar aktivt med att utveckla och vårda den relationen. I den här tjänsten handlar det om att vara en synlig spelare för både kunder och konsulter och vara lyhörd för hur kundens behov ser ut och hur vi kan möta det på bästa sätt. Du kommer själv ansvara för en av våra större logistikkunder och vara ansvarig för inhyrd lagerpersonal på plats med tight samarbete med beställare och teamledare. Som konsultchef ansvarar du för våra konsulter och de administrativa processerna kring en uthyrning. Det innebär bl.a. att du arbetar med delarna rekrytering, anställning-avveckling, introduktion, utveckling, uppföljning. Du hanterar även schemaläggning, attestera tidrapporter, sjukfrånvaro mm.


Din profil
Du som söker har erfarenhet av bemanningsbranschen sedan tidigare och har lätt för att sätta dig in i både kund och konsults perspektiv. Som konsultchef vill vi att du ska ha ett stort driv, kunskap och initiativförmåga för att nå de mål vi sätter upp. Du har förmågan att samarbeta och skapa relationer i din omgivning. Det är mycket viktigt att du har ett affärsmässigt fokus. Du har lätt för problemlösning och är inte rädd för hårt arbete när det så krävs. Positivt om du har erfarenhet och förståelse för hur lagerverksamhet fungerar samt att jobba med kollektivanställda.

Meriterande om du jobbat med Intelliplan som verktyg. Likaså om du har ett uppbyggt nätverk av kunder och konsulter. Vi kommer i den här rekryteringen lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav för tjänsten.


Arbetstider och övriga villkor
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Kontorstider
Placering: Nordvästra Skåne, utgångspunkt Helsingborg
Lön: Marknadsmässig
Start: Omgående, men hänsyn till eventuell uppsägningstid


Ansökan
Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag då intervjuer och urval sker löpande.
Vid frågor om tjänsten eller oss på Tranpenad vänligen kontakta Niclas Graff, Regionchef Syd & Väst.Kontaktperson(er)
Niclas Graff
niclas.graff@tranpenad.se

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Helsingborg

Publicerat 2019-03-20