Lagerarbetare med god vilja och inställning sökes

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Halmstad och Jönköping. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!


Om tjänsten
Just nu söker vi kompetenta lagermedarbetare med stort fokus på produktivitet och kvalitet till vår verksamhet i Göteborg med omnejd.
Du kommer främst att arbeta med orderplock, sortering, truckkörning och diverse andra lageruppgifter.
Vill du jobba inom lager och logistik så är detta verkligen ett tillfälle för dig som söker. Det är en fördel om du har arbetat med liknande uppgifter förut, men inställning slår klass!


Din profil
Vi söker dig, som är en duktig arbetare och som vill bli en del av vår konsultstyrka. Vi tror att du tycker om att jobba med ett fysiskt jobb i ett högt tempo.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har positiv attityd, har lätt för att samarbeta i grupp och har en vilja att skapa resultat.
Vidare bör du ha god fysik då tunga lyft kan förekomma. Du ser det som en självklarhet att passa tider, alltid göra ditt bästa men även vara en go och glad kollega.

Krav:
Truckkort A-B
B-körkort är meriterande

Arbetstider och övriga villkor
Finns både dags- och kvällspass.
Lön enligt gällande kollektivavtal.
Start omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande. Tveka inte på att skicka in din ansökan idag!


Kontaktperson(er)
Anders Karlsson
anders.karlsson@tranpenad.se

Daniel Lennartsson
daniel.lennartsson@tranpenad.se

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Göteborg

Publicerat 2017-09-08