Logistikadministratör till Kinnarps!

Om oss
Tranpenad Konsulting är en del av Tranpenad koncernen. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena kontor & ekonomi, sälj & marknad samt logistik. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Örebro och Jönköping. Vi är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!Om tjänsten
Vi söker för Kinnarps räkning en Logistikadministratör som kommer fungera som en administrativ stöttepelare för avdelningarna Logistik och Backoffice på Göteborgskontoret. Du som söker kanske är i början av din yrkeskarriär och vill ta chansen att bli en del av ett väletablerat, proffsigt och ständigt växande företag?

Dina dagliga arbetsuppgifter består av leverantör- och kundkontakt via telefon och mail där du arbetar lösningsorienterat och kommunikativt för att ständigt sträva efter att säkerställa leverans med högsta kvalitet. Du kommer bland mycket annat arbeta med aviseringar till leverantör och kund, bekräfta och kontrollera beställningar, efterlysa gods och arbeta med övrig administration som rör leveransflöden.


Din profil
Du är positiv, prestigelös och tycker att det är viktigt att ha roligt och trivas på din arbetsplats tillsammans med dina kollegor. Du arbetar strukturerat och är inte rädd för att ta egna initiativ. Du har skinn på näsan och tilltalas av att arbeta i en tight grupp med högt i tak och stark teamkänsla. För att passa i rollen måste du också ha mycket god datorvana, arbeta effektivt och ha lätt för att ta till dig nya system.

Krav:
Högskoleexamen eller Yrkeshögskoleexamen inriktning Logistik, eller likvärdig arbetslivserfarenhet
Mycket god datorvana
Svenska och engelska i tal och skrift


Arbetstider och övriga villkor
Arbetstid: Heltid 8:00-17:00
Placering: Göteborg
Lön: Marknadsmässig
Start: December


Ansökan
Tjänsten kommer att tillsättas omgående så urval och intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan redan idag!


Kontaktperson(er)
Sara Wilck
sara.wilck@tranpenad.se

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Göteborg

Publicerat 2017-12-18