Redovisningsansvarig

Om oss
Tranpenad är ett företag som sedan starten 1999 vuxit stadigt. Koncernen har haft en oerhört stark tillväxt och är nu i en expansiv fas där vi behöver förstärka laget med ytterligare en ekonom. Hos oss gäller Entreprenörskap och kärnan i vårt framgångskoncept är att vara på tårna för våra kunders bemannings-och rekryteringsbehov.
Som anställd hos oss på Tranpenad får du ett utvecklande och varierande arbete med professionella och trevliga kollegor. Tranpenad består idag av pusselbitarna Tranpenad Bemanning och Tranpenad Konsulting. Tranpenad Bemanning är främst verksamma inom områdena logistisk & industri och Tranpenad Konsulting inom områdena kontor & ekonomi samt sälj & marknad.
Vi levererar idag våra tjänster i regionerna kring Göteborg, Jönköping, Trollhättan, Örebro och Stockholm. Vi söker nu dig som vill vara med på vår fortsatta resa från litet Göteborgsföretag till medelstort Sverigebolag.


Om tjänsten
Då vi är i en expansiv fas söker vi nu en kollega som kan axla rollen att ständigt förbättra och verka för problemfria ekonomistyrningsprocesser. Vill du vara med och tillsammans med oss fortsätta resan mot högt uppsatta mål är detta jobbet du ska söka. Till vardagen hör redovisning, bokslut, systemunderhåll samt sedvanligt arbete på en ekonomiavdelning.

Då koncernen består av 11 olika bolag ställs stora krav på noggrannhet och struktur.

Du blir en viktig person i vårat affärsstödjande team som förutom dig består av en internkontroller och vår outsourcade löneavdelning. Du rapporterar till vår CFO. Tillsammans jobbar ni gemensamt med att ge koncernen service i världsklass.


Din profil
Vi ser gärna att du om söker har stor erfarenhet av redovisning och bokslutsarbete utöver din högskoleutbildning. Vi ser det dessutom som meriterande om du jobbat med koncernredovisning. Du kommer vara en viktig del i företagets rapporterings processer.

Vi ser gärna att noggrannhet, struktur och lyhördhet är självklarheter för dig men också att du är flexibel och prestigelös. I din roll är det dessutom viktigt att du med stort engagemang kan kommunicera med och utbilda övriga kollegor i organisationen.

Krav:
Högskoleutbildning
Gärna 3-5 års erfarenhet
Tidigare erfarenheter av löne- och affärssystem
Du bör ha förståelse och stort intresse för ekonomiflöden
Meriterande med koncernredovisningArbetstider och övriga villkor
Omfattning: Heltid
Placering: Mölndal
Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Lön: Marknadsmässig


Ansökan
Urval och intervjuer kommer ske löpande så vänta inte, skicka din ansökan redan idag!
Vid eventuella frågor rörande tjänsten kontakta Jan Hagström, CFO: 0704-20 25 30Kontaktperson(er)
Jan Hagström, 0704-202530
jan.hagstrom@tranpenad.se

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Göteborg

Publicerat 2018-08-08