Redovisningsekonom till Travel Service

Om oss
Tranpenad Konsulting är en del av Tranpenad koncernen. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena kontor & ekonomi, sälj & marknad samt logistik. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Konsulting är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.Om tjänsten
Välkommen till Kungsportsavenyn 33!

Tranpenad Konsulting söker för Travel Service räkning en Redovisningsekonom.

Travel Service anordnar företagsrelaterade resor, möten, event och logilösningar. De tar ett helhetsgrepp kring hela processen från planering och bokning till effektiva betalningsmetoder, administration och statistikuppföljning.

I rollen som redovisningsekonom på Travel Service erbjuds du ett omväxlande och stimulerande arbete i ett företag som ständigt växer och utvecklas. Företaget präglas av en prestigelös atmosfär med god stämning, mycket trevligt arbetsklimat och korta beslutsvägar där man hjälper och stöttar varandra.

Redovisningsekonom på Travel Service innebär en nyckelroll inom bolaget och dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av bland annat:
- Kundreskontra
- Leverantörskontra
- Bank och betalningar
- Fakturahantering
- Bokföring
- Avstämningar
Din profil
Vi söker dig som har högskoleexamen eller motsvarande, inom ekonomi, med några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper inom redovisning, där Excel är givet och affärssystemet Antares (Microsoft Dynamics) är meriterande.

Som person är du driven, ambitiös, trivs med ett högt tempo och högt i tak, där kommer även din sociala förmåga väl till pass. Du trivs med att ta eget ansvar och är bekväm i din förmåga att ta egna beslut även om du har god stöttning från ekonomiansvarig inom bolaget. Du besitter en lösningsorienterad förmåga och har hög integritet med ödmjukhet som bas.

Travel Service består av ett härligt gäng kompetenta och erfarna medarbetare som är specialiserade inom sitt område. Tack vare kunniga, engagerade, självgående samt lyhörda problemlösare kan vi leverera smidiga och kundunika helhetslösningar till våra kunder. Vi har ett stort nätverk i Göteborg och håller oss ständigt uppdaterade. Nu söker vi nästa pusselbit till vårt gäng, en redovisningsekonom - Är det du?


Arbetstider och övriga villkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Lön: Marknadsmässig
Placering: Göteborg, Kungsportsavenyn 33
Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid


Ansökan
Tjänsten kommer att tillsättas omgående så urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!Kontaktperson(er)
Sara Wilck


Daniel Lennartsson


Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Göteborg

Publicerat 2018-01-19