Studenter sökes till lagerjobb eftermiddag/kväll

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Örebro och Jönköping. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!


Om tjänsten
Nu söker vi dig som är ute efter extrajobb vid sidan av dina studier och har möjlighet att komma in på jobb på kort varsel. Du behöver vara tillgänglig för arbete mån - fredag mellan 14:00 - 20:00. Varaktigheten för enskilt pass kommer att skilja sig dag för dag. Därför är det viktigt att du är flexibel och kan komma in på kort varsel. Har du enbart möjlighet att vara tillgänglig för arbete ett par dagar i veckan går det även bra så länge du meddelar detta.

Du kommer att vara en del av den dagliga lagerproduktionen där de huvudsakliga arbetsuppgiften är lagerplock. Du kommer dessutom att få jobba med ett kunnigt gäng med mycket energi.

Din profil
Du tar lätt till dig både muntliga och skriftliga arbetsinstruktioner.
Du är lätt att samarbeta med och fungerar väl tillsammans med medarbetare och arbetsledning.
Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% (t.ex studier)
Självklart är du noggrann, framåt, samarbetsvillig och kan hantera högt arbetstempo samt motiveras av mål.
Körkort och tillgång till bil är meriterande.
Personer med rätt inställning och hög arbetsmoral, ser vi ett långsiktigt arbete med!

Arbetstider och övriga villkor
Extra vid behov
Löne enligt GFL
Kollektivavtal

Ansökan
Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson(er)
Asos Amin
asos.amin@tranpenad.se

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Tjänstgöringsort
Örebro

Publicerat 2017-11-13