Bli en del av vårt team

Utan bra kollegor slutar vi växa. Därför söker vi alltid efter yrkesskickliga personer som är sugna på nya utmaningar. Stämmer det in på dig och vill du jobba inom försäljning, logistik, inköp, distribution, ekonomi eller administration? Då vill vi att du hör av dig. Helst redan idag.

Hos Tranpenad Konsulting får du inte bara en trygg anställning, utan även chansen att utvecklas och hitta nya vägar in i arbetslivet. Du blir dessutom en del av ett team vars kompetens och engagemang är avgörande för att vi ska lyckas hålla löftet till våra kunder - att alltid vara bättre. Vi erbjuder jobb där du är anställd av Tranpenad och hyrs ut som kompetensresurs till våra kunder. Eller så kan du rekryteras för en direkt anställning hos företaget som anlitar oss.  

Du får support och bra förmåner
För oss är det också viktigt att du trivs, känner att du kan göra ett bra jobb och får växa som person. Därför anstränger vi oss för att vara en schysst arbetsgivare och ge dig det stöd du behöver. Det kan vara en utbildning, en ny tjänst eller bara ett snack över en kopp kaffe.

När du jobbar för Konsulting har du en fast lön, vare sig du arbetar ute hos en kund eller väntar på nästa uppdrag. Det ger dig en trygg inkomst. Du har dessutom tillgång till en rad förmåner som är unika för Tranpenad.

Vi har också tre värden som är viktiga för oss:

Kompetenta
Det innebär att vi alltid levererar den kompetens kunderna önskar. Och att du får den utbildning och uppbackning som krävs för att göra ett professionellt jobb från dag ett.

Personliga
Vi är personliga, engagerade och inte rädda för att bjuda på oss själva. I relationen med varandra och våra kunder.

Enkla
Vi är okomplicerade och som folk är mest. Vi säger vad vi tycker och tänker. Vi förväntar oss att bli bemötta på samma sätt.

av Konsulting