Behöver du hyra in personal tillfälligt eller långvarigt? Då hittar vi en lösning.

Rekrytering eller inhyrning? Självklart är det ditt personalbehov som avgör vilket du väljer. Tranpenad Konsulting hjälper dig med båda och många av våra kunder väljer en mix för att ha en bra balans mellan personal och ekonomi.

För personaluthyrning jobbar vi aktivt i våra nätverk och kan alltid presentera en lösning där du får rätt person med rätt kompetens för varje uppdrag. Vi samarbetar nära med dig under rekryteringsprocessen och följer ett antal värden för att säkra kvaliteten:

Personligt och långsiktigt engagemang
Genom hela bemanningsuppdraget har du en kontaktperson som är med hela vägen från att kravprofilen upprättas till dess uppdraget utförs och avslutas. Vi vet också att varje företag och arbetsplats är unik och vi ser alltid våra uppdrag som ett samarbete på lång sikt.

Kvalitet och kundanpassning
Vi gör en noggrann analys av dina behov för att verkligen hitta rätt kompetens och person för uppdraget. Vi jobbar nära dig som kund och coachar konsulterna så att de snabbt kan sätta sig in i och utföra jobbet.

Professionellt arbete och bemötande
En självklarhet och därför lätt att glömma. På Tranpenad Konsulting jobbar vi aktivt för att skapa en professionell, öppen och vänlig kultur. Något som uppskattas både av vår personal och våra kunder.

Vare sig ni är det lilla företaget med några få anställda eller en internationell koncern så kan vi hjälpa till med personaluthyrning. Vi tillsätter allt från assistenter till experter och interimschefer inom kontor, ekonomi, sälj och marknad.

Vi träffas gärna för att presentera oss och prata om dina framtida personalbehov, för att se hur vi kan hjälpa er till.

Kontakta oss via Sök personal eller Kontakta oss för personal redan idag!

 

av Konsulting