Fastighetsskötare med känsla för service

Om oss
Tranpenad Bemanning är en av Sveriges största aktörer inom bemanning avseende Lager, Logistik & Industri, med kontor i Göteborg, Stockholm, Jönköping, Trollhättan, Eskilstuna, Helsingborg och Örebro. Vi erbjuder också bemanning inom Kontor & Ekonomi.

Utöver traditionella Bemannings- samt rekryteringslösningar erbjuder vi även Logistikentreprenader. Genom denna lösning ser vi till att kundens nuvarande lager fungerar på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt där kunden ansvarar för IT, truckar och lokal medan vi ansvarar för och hanterar den operativa verksamheten, personal & arbetsmiljö.

Tranpenad etablerades 1999 och vi har under våra år fram till idag skapat en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik- & Industrikunder och medarbetare. På Kompetensföretagens lista över de största bemanningsföretagen återfinns vi på topp 10 bland bluecollar, där vi också är branschens största privata aktör.


Om tjänsten
Vår kund söker en Fastighetsskötare med känsla för service och en stor portion humor!

Söker du ett trivsamt arbete med härliga kollegor är tjänsten verkligen något för dig! Du kommer arbeta närmast två rutinerade kollegor samt där ni tillsammans ansvarar för ett större område studentbostäder i västra Göteborg. Som Fastighetsskötare arbetar du nära hyresgäster vilket ställer höga krav på integritet och lyhördhet.

Ditt dagliga arbete kommer bestå av att hantera tillanmälda ärenden, tillsyn av ditt område, kontrollera dörrar och lås, belysning och säkerställa ordning och reda. Tillsyn av driftsrum, tvättstugor och övriga allmänna utrymmen. Reparationer i den mån tid och kompetens finns samt skötsel invändigt och utvändigt.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av besiktningar av lägenheter.


Din profil
Vi tror att du som söker är en varm, social person som alltid vill göra det där lilla extra. Du har tidigare erfarenhet av arbete som fastighetsskötare, vaktmästare eller andra inom hantverksyrken. Då vår kunds hyresgäster är studenter, ofta unga sådana, krävs stor lyhördhet och ett genuint intresse för att samverka och hjälpa till. Du bör vara händig och lösningsorienterad.

Du måste vara i god fysisk form då en stor del av arbetet innefattar att bära möbler och dylikt. Då vår kunds hyresgäster kommer från hela världen måste du kunna föra dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. God datorvana är också en förutsättning.

Bilkörning i centrala Göteborg är en del av din vardag, vilket du måste känna dig bekväm med, körkort är alltså ett krav för tjänsten.


Arbetstider och övriga villkor
Arbetstid: Dagtid
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Föräldravikariat med goda chanser till förlängning
Start: Maj 2020
Period: Maj-September 2020
Placering: Göteborg


Ansökan
Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med Din ansökan idag!

Kontaktperson(er)
Sara Wilck
Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Tjänstgöringsort
Göteborg
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.