Gör din HR-praktik hos oss på Tranpenad Bemanning i Göteborg!

Om oss
Tranpenad Bemanning är en av Sveriges största aktörer inom bemanning avseende Lager, Logistik & Industri, med kontor i Göteborg, Stockholm, Jönköping, Trollhättan, Eskilstuna, Helsingborg och Örebro. Vi erbjuder också bemanning inom Kontor & Ekonomi.

Utöver traditionella Bemannings- samt rekryteringslösningar erbjuder vi även Logistikentreprenader. Genom denna lösning ser vi till att kundens nuvarande lager fungerar på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt där kunden ansvarar för IT, truckar och lokal medan vi ansvarar för och hanterar den operativa verksamheten, personal & arbetsmiljö.

Tranpenad etablerades 1999 och vi har under våra år fram till idag skapat en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik- & Industrikunder och medarbetare. På Kompetensföretagens lista över de största bemanningsföretagen återfinns vi på topp 10 bland bluecollar, där vi också är branschens största privata aktör.Om tjänsten
Vi söker dig som läser Personalvetarprogrammet eller motsvarande och har praktikperiod under våren 2020.

Som praktikant hos oss ingår du i tight team om 6 personer där du kommer få hjälpa till samt arbeta självständigt med olika delar i rekryteringsprocessen. Du kommer också stötta med enklare personaladministration.

Dina dagliga uppgifter kommer att bestå av:
Utformning av annonser
Urvalsprocess
Telefonintervjuer/Fysiska intervjuer
Referenstagning
Övrig personaladministration

För rätt person finns möjlighet för sommarvikariat samt extra arbete vid sidan om studier.


Din profil
Du som söker bör vara social, strukturerad och målinriktad. I vår grupp har vi högt i tak och arbetar alltid som ett lag där prestigelöshet är ett ledord. Din datavana bör vara god samt att du uttrycker dig väl i både tal och skrift. Vidare trivs du i ett högt tempo och har en god prioriteringsförmåga.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.


Arbetstider och övriga villkor
Arbetstid: Kontorstider
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg, Mölndal
Period: 5–20 veckor praktik med flexibelt startdatum under våren 2020.


Ansökan
Vill du utvecklas hos och med oss? Ansök redan idag då vi arbetar löpande med urval och är flexibla med startdatum samt aktuell period!

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Sara Wilck, sara.wilck@tranpenad.se


Kontaktperson(er)
Sara Wilck
sara.wilck@tranpenad.se
Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Tjänstgöringsort
Göteborg
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.