Affärsinriktad konsultchef sökes till Skaraborg

Om oss
Tranpenads värderingar personliga, enkla och kompetenta har sedan starten 1999 lett oss till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik- & Industrikunder och medarbetare. Utöver traditionella bemanningslösningar erbjuder vi även logistikentreprenader.

Idag har vi ca 1 600 anställda konsulter och vi har kontor i Göteborg, Stockholm, Jönköping, Trollhättan, Eskilstuna, Helsingborg och Örebro. Under 2019 omsatte Tranpenad 500 miljoner och väntas under 2020 omsätta 650 miljoner.
Om tjänsten
Nu söker vi dig som vill växa med oss i Skaraborg och sätta Tranpenad på kartan i regionen.
Vi söker dig som är redo för en spännande utmaning och älskar att få medarbetare och kunder runt om dig att trivas med ditt driv. Du kommer till ett företag i en expansiv fas med stor entreprenörsanda där stora möjligheter finns för personlig utveckling. Gillar du att jobba med människor, skapa förtroende och få både stora och små saker att hända kommer du älska varje dag på jobbet! Det är en varierande tjänst där varje dag bjuder på olika innehåll med intensivt personalarbete hos kund, rekrytering och planering, både med befintliga som med nya kunder där kundbesök och nätverkande är på agendan.


Din profil
Branschen ställer höga krav på flexibilitet, våra kunder är igång 24/7 vilket gör att din personlighet blir avgörande både för din trivsel och din framgång. Du gillar att ta ansvar och är duktig på att organisera och fördela din arbetsdag på ett effektivt sätt. Du är en trygg ledare och har hela personalansvaret för dina konsulter men jobbar tätt ihop med övriga kontoret när de gäller planering och rekryteringar. Du är ett socialt geni som gillar att ta nya kontakter och nätverka i olika forum för att skapa bra förutsättningar i jobbet.

Arbetstider och övriga villkor
Tjänsten är på heltid och kontorstid gäller.
Fast månadslön.


Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.
Ansök på www.tranpenad.se
Vid frågor om tjänsten kontakta Daniel Lennartsson, 076-867 45 80


Kontaktperson(er)
Daniel Lennartsson
daniel.lennartsson@tranpenad.se
Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Skara
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.