Konsultchef till Eskilstuna/Mälardalen

Om oss
Tranpenad är ett företag som sedan starten 1999 vuxit stadigt. Vi är ett auktoriserat bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder bemanning och entreprenadlösningar inom lager, logistik och industri. Vi levererar idag främst våra tjänster i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Jönköping, Mälardalen,Trollhättan och Helsingborg och som anställd hos oss på Tranpenad får du ett utvecklande och varierande självständigt arbete där ingen dag behöver vara den andra lik.


Om tjänsten
Tranpenad Region Mälardalen växer just nu kraftigt och Vi söker ytterligare en kollega som vill bli en del av vårt framgångsrika team.

Som konsultchef arbetar du självständigt med rekrytering till våra bemanningsuppdrag med annonsering, urval, intervjuer, referenstagning och bakgrundskontroller samt ansvarar för introduktion av dina konsulter på plats. Du har daglig kontakt med kund för att lyssna av befintliga och kommande behov av bemanning.

Som konsultchef har du personalansvar för en stor grupp lagerarbetare med fokus på att arbeta nära dina konsulter och vara mycket tillsammans med dem hos kund för att följa upp hur det går och skapa nya affärsmöjligheter. Rollen innebär även en stor del administration, där du arbetar med att registrera och skriva anställningsavtal, personalplanering och lönerapportering.


Din profil
Vi söker dig som har stort kundfokus samtidigt som du älskar att arbeta med människor och få dem att växa i sina uppdrag. Vårt motto är att alltid vara på tå och vara lyhörda för våra kunder. Du behöver ha en god administrativ förmåga, vara ansvarsfull och klara av att leda dig själv och andra på ett föredömligt sätt.

Erfarenhet av arbete inom lager eller industri kommer du ha stor nytta av då det gäller och sätta sig in i kundernas och konsulternas vardag. Har du erfarenhet från bemanningsbranschen är det meriterande men inget krav. Säljerfarenhet och personalansvar är dock krav och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Eftersom det ingår att göra kund- och medarbetarbesök i tjänsten är det viktigt att du har B-körkort.


Arbetstider och övriga villkor
Omfattning: Heltid

Lön: Marknadsmässig enligt kollektivavtalAnsökan
Urval och intervjuer kommer ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi har hittat rätt kandidatKontaktperson(er)
Marie Ullenius
Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Eskilstuna
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.