Konsultchef till Stockholm

Om oss
Tranpenad är ett företag som sedan starten 1999 vuxit stadigt. Vi är ett auktoriserat bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder bemanning och entreprenadlösningar inom lager, logistik och industri. Vi levererar idag främst våra tjänster i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Jönköping, Trollhättan och Helsingborg och som anställd hos oss på Tranpenad får du ett utvecklande och varierande självständigt arbete där ingen dag behöver vara den andra lik.

Om tjänsten
Vi växer kraftigt och söker nu en ny kollega i Stockholmsområdet som vill bli en del av vårt framgångsrika team.
Tjänsten är placerad i Solna och rapporterar till vår kontorschef i regionen Stockholm.
Som konsultchef är du ansvarig för att driva och utveckla befintliga och nya kundrelationer.
Du arbetar självständigt med rekrytering till våra bemanningsuppdrag med annonsering, urval, intervjuer, referenstagning och bakgrundskontroller samt säkerställa introduktion av dina konsulter på plats.
Som konsultchef har du personalansvar för en stor grupp lagerarbetare med fokus på att arbeta nära dina konsulter hos kund för att följa upp och skapa nya affärsmöjligheter. Rollen innebär en del administration, där du arbetar med att registrera, skriva anställningsavtal, personalplanering och lönerapportering.


Din profil
Du är affärsdriven och har lätt för att skapa förtroende och bygga relationer för att vidareutveckla kontakten med våra kunder. Du är tävlingsinriktad och entusiastisk i ditt säljarbete och har en hög integritet och ärlighet. Du har en förmåga att utveckla och inspirera andra.
Vi förutsätter att du kan Office-paketet och generellt har goda IT-kunskaper.
Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet från en säljande roll, gärna från ett medelstort företag. Har du själv en bakgrund som konsult är det meriterande liksom tidigare personalansvar och erfarenhet av arbete inom lager eller industri. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Arbetstider och övriga villkor
B-körkort
Omfattning: Heltid
Lön: Marknadsmässig enligt kollektivavtal


Ansökan
Du söker tjänsten på tranpenad.se. Urval och intervjuer kommer ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi har hittat rätt kandidat.Kontaktperson(er)
Thomas Lutz
thomas.lutz@tranpenad.se
Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Stockholm
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.