Operativ konsultchef i Stockholm

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!


Om tjänsten
Vi växer kraftigt och söker nu en ny kollega i Stockholmsområdet som vill bli en del av vårt framgångsrika team.
Tjänsten är placerad i Solna och rapporterar till vår regionchef i regionen Stockholm/Mälardalen.
Dina kunder är främst placerade i södra Stockholm.
Som konsultchef är du ansvarig för att driva och utveckla befintliga och nya kundrelationer.
Du arbetar självständigt med rekrytering till våra bemanningsuppdrag med annonsering, urval, intervjuer, referenstagning och bakgrundskontroller samt säkerställa introduktion av dina konsulter på plats.
Som konsultchef har du personalansvar för en stor grupp lagerarbetare med fokus på att arbeta nära dina konsulter hos kund för att följa upp och skapa nya affärsmöjligheter. Rollen innebär en del administration, där du arbetar med att registrera, skriva anställningsavtal, personalplanering och lönerapportering.


Din profil
Du är affärsdriven och har lätt för att skapa förtroende och bygga relationer för att vidareutveckla kontakten med våra kunder. Du är tävlingsinriktad och entusiastisk i ditt säljarbete och har en hög integritet och ärlighet. Du har en förmåga att utveckla och inspirera andra.
Vi förutsätter att du kan Office-paketet och generellt har goda IT-kunskaper.
Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet från en operativ roll med säljerfarenhet, gärna från ett medelstort företag. Har du själv en bakgrund som konsult är det meriterande liksom tidigare personalansvar och erfarenhet av arbete inom lager eller industri med tillhörande kunskaper i arbetsmiljfrågor.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Arbetstider och övriga villkor
B-körkort
Omfattning: Heltid
Lön: Marknadsmässig enligt kollektivavtal


Ansökan
Du söker tjänsten på tranpenad.se. Urval och intervjuer kommer ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi har hittat rätt kandidat.
Frågor om tjänsten besvaras av Regionchef, Thomas Lutz på thomas.lutz@tranpenad.se

Kontaktperson(er)
Thomas Lutz
thomas.lutz@tranpenad.se
Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Stockholm
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.