500 lediga jobb!

Om oss
Tranpenads värderingar personliga, enkla och kompetenta har sedan starten 1999 lett oss till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik- & Industrikunder och medarbetare. Utöver traditionella bemanningslösningar erbjuder vi även logistikentreprenader.

Idag har vi ca 1 600 anställda konsulter och vi har kontor i Göteborg, Stockholm, Jönköping, Trollhättan, Eskilstuna, Helsingborg och Örebro. Under 2019 omsatte Tranpenad 500 miljoner och väntas under 2020 omsätta 650 miljoner.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!


Om tjänsten
Det går bra för oss på Tranpenad och vi söker därför fler duktiga konsulter till vår intressanta bemanningsverksamhet mot E-handel, lager och logistik framförallt på orterna Stockholm, Göteborg och Helsingborg.

Du blir anställd hos oss på Tranpenad. Vi hyr sedan ut dig på långa och korta uppdrag ute hos våra kunder. Dessa kunder har stora fina lager med olika produkter. Många av våra kunder arbetar med E-handel. De säljer allt från skor och mobiltelefoner till blusar och tvättmaskiner. Dina arbetsuppgifter blir att plocka och packa ordrar med hjälp av handscanner och vagn eller truck.
Till exempel beställer någon en blus eller kanske mobil på nätet. Den beställningen ska packas och skickas.
Som anställd hos oss är det du som packar rätt saker, rätt storlek, rätt antal och så vidare. Du arbetar alltså på ett lager ute hos dom företag som väljer att hyra sin personal från oss på Tranpenad.

Våra kunder är supernöjda med den personal vi har hyr ut. Vi har också fler kunder i kö som vill hyra av oss. Därför söker vi 500 personer som vill jobba heltid eller arbeta extra. Som anställd på Tranpenad blir du en viktig person ute hos våra kunder på deras lager.

Söker du fast arbete eller är studerande och vill arbeta extra ansök då här genom att skicka in ditt CV till oss.


Din profil
Vi söker dig som vill bli en del av vår konsultstyrka! Vi tror att du som söker är engagerad, positiv och snabbt kan anpassa dig till nya arbetsuppgifter. Vidare tror vi att du har en hög arbetsvilja, är punktlig och har lätt för att samarbeta med andra kollegor.

Tidigare erfarenhet av lager- eller industriarbete samt truckkort A + B är meriterade, likaså körkort samt tillgång till bil.


Arbetstider och övriga villkor
Arbetstider: Dag- kväll- och nattskift
Lön: Enligt gällande kollektivavtal
Omfattning: Heltid, om du är student finns möjlighet att arbeta deltid.
Placering: Göteborg med omnejd
Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid


Ansökan
Du söker via vår hemsida www.tranpenad.se
Varmt välkommen med Din ansökan idag!


Kontaktperson(er)
Anders Karlsson
Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Tjänstgöringsort
Göteborg
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.