Är du vår nästa skjutstativförare

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare

Om tjänsten
Vi skall utöka vår personal ytterligare och söker dig som vill bli en del av vår grymma Konsultstyrka hos oss på Tranpenad i Skåne!

Vi tror att du som söker tidigare har arbetat med orderplock, truckkörning och har stor erfarenhet från av att ha arbetat med att köra skjustativtruck.
Det är en merit om du som söker också har arbetat med diverese uppgifter som kan förekomma på ett lager. Det är meriterande att du har kört flera olika slags truckar och arbetat med handskanner som redskap.

Din profil
Som Konsult hos oss kan du komma att få chansen att arbeta hos olika kunder och därmed få möjlighet att utveckla dig själv.
Vi tror att du som söker är en driven, social och har förmågan att snabbt anpassa dig till nya arbetsuppgifter. Vidare förstår du vikten av laganda och ha roligt på jobbet!

Truckkort A och B är ett krav för denna tjänsten.
Körkort är meriterande

Arbetstider och övriga villkor
Arbetstider: Dagtid, måndag-fredag.
Omfatting: Heltid.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.
Start: Omgående eller med hänsyn till eventuell uppsägningstid.


Ansökan
Välkommen med Din ansökan!

Kontaktperson(er)
Sofia Ekroth, 0704-10 38 70
Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Landskrona
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.