ERFAREN TRUCKFÖRARE – VINN SPAÖVERNATTNING!

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!


Om tjänsten
Tipsa om dig själv eller någon du känner som är en fantastiskt Truckförare och vinn en SPA-övernattning samt middag för 2 personer!!!

Du eller personen du tipsar som måste ha gedigen erfarenhet av truckkörning samt inneha Truckkort A + B. Erfarenhet av alla olika truckar är välkommet!
Svenska i tal och skrift är ett krav.


Din profil
Vi söker engagerade och arbetsvilliga personer med härlig inställning till både arbete och livet. Med rätt personer ser vi ett långt samarbete!

Arbetstider och övriga villkor
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Dag-/kväll-(skift) och nattpass
Placering: Göteborg med omnejd
Lön: Enligt gällande kollektivavtal
Start: OMGÅENDE, eller med hänsyn till eventuell uppsägningstid


Ansökan
Glöm inte att tydligt skriva vem du tipsar om, oavsett om det är dig själv eller någon annan, för att vara med i utlottningen.

Urval och intervjuer sker löpande, skicka ditt tips IDAG!


Kontaktperson(er)
Amar Arnautovic
amar.arnautovic@tranpenad.se

Julia Johansson
julia.johansson@tranpenad.se
Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Göteborg
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.