Lagerpersonal till Borås

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!


Om tjänsten
Just nu söker vi kompetenta lagermedarbetare med stort fokus på produktivitet och kvalitet till våra kunder i Viared, Borås.

Du kommer arbeta med orderplock, sortering, truckkörning och diverse andra lageruppgifter.
Vill du jobba inom lager och logistik så är detta verkligen ett tillfälle för dig som söker. Det är en fördel om du har arbetat med liknande uppgifter förut, men inställning slår klass

Din profil
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har positiv attityd, har lätt för att samarbeta i grupp och har en vilja att skapa resultat. Vidare bör du ha god fysik då tunga lyft kan förekomma. Du ser det som en självklarhet att passa tider, alltid göra ditt bästa men även vara en go och glad kollega.

Krav:
Truckkort A 1-4 och B 1-4
B-körkort är meriterande


Arbetstider och övriga villkor
Arbetstider: Dagtid och kvällstid
Lön: Marknadsmässig
Placering: Borås med omnejd
Start: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid. Vi har som krav att du arbetar under sommarperioden 2019.


Ansökan
Välkommen med Din ansökan!

Kontaktperson(er)
Herez Sadon

Sara Wilck
Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Borås
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.