Nu söker vi lagerpersonal till Helsingborg

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping Helsingborg och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.
Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga stjärnor!


Om tjänsten
Är du sugen på nya utmaningar och är en stjärna på att köra truck och har stor erfarenhet av att köra skjutstativtruck då har vi arbetet för dig.
En av våra kunder expanderar och behöver nu flertalet truckförare till sitt stora lager utanför Helsingborg. Vi söker dig som har erfarenhet av skjutstativtruck för omgående anställning.


Din profil
Du som söker har mycke god erfarenhet av truckkörning med skjutstativtruck. Vi tror att du är skicklig, pålitlig, framåt och brinner för att köra truck och arbeta i en trevlig lagermiljö. Tycker du dessutom om högt tempo och prioriterar säkerheten är det ett extra plus.
Personer med rätt inställning och hög arbetsmoral ser vi på tranpenad ett långsiktigt samarbete med. Tillträde för tjänsten är omgående , det är viktigt att du som söker kan arbeta hela sommarenFör rätt per
soner finns stora möjligheter till förlängning till hösten. Truckkort med behörighet för skjutstativ( B3) är ett krav.


Arbetstider och övriga villkor
Arbetstid: Heltid. Dagspass, Eller 2-skift fm/kväll.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.
Placering: Helsingborg med omnejd.
Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Körkort och tillgång till bil är ett stort plus.


Ansökan
Låter detta som något för dig så tveka inte att skicka in ditt CV då vi kommer att hålla intervjuer löpande.

Sök via vår hemsida www.tranpenad.se.


Kontaktperson(er)
Sofia Ekroth, 0704-10 38 70
Anställningsomfattning
Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Helsingborg
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.