Orderplockare till lager i Göteborg

Om oss
Tranpenad Bemanning är en av Sveriges största aktörer inom bemanning avseende Lager, Logistik & Industri, med kontor i Göteborg, Stockholm, Jönköping, Trollhättan, Eskilstuna, Helsingborg och Örebro. Vi erbjuder också bemanning inom Kontor & Ekonomi.

Utöver traditionella Bemannings- samt rekryteringslösningar erbjuder vi även Logistikentreprenader. Genom denna lösning ser vi till att ditt nuvarande lager fungerar på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt där våra kunder ansvarar för IT, truckar och lokal medan vi tar ansvarar för och hanterar den operativa verksamheten, personal & arbetsmiljö.
Tranpenad etablerades 1999 och vi har under våra år fram till idag skapat en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik- & Industrikunder och medarbetare. På Kompetensföretagens lista över de största bemanningsföretagen återfinns vi på topp 10 där vi också är branschens största privata aktör.

Under 2019 omsatte Tranpenad Bemanning 500 miljoner och väntas under 2020 omsätta 650 miljoner.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!


Om tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta som orderplockare.
Dina dagliga arbetsuppgifter består av orderplock med handscanner som redskap. Det krävs stor noggrannhet samt ett högt tempo. Tidigare erfarenhet av lagerarbete är meriterande men inte ett krav.

Din profil
Du som söker bör vara en positiv, flexibel lagspelare. Hos oss på Tranpenad är det av största vikt att du är en trevlig kollega, alltid är tid, har hög närvaro och alltid vill prestera ditt yttersta! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, med duktiga personer ser vi ett långt samarbete.

Svenska i tal och skrift är ett krav
Truckkort A+B är ett krav, erfarenhet av truckkörning meriterande
Du måste fyllt 18 år innan du kan börja arbeta hos oss

Arbetstider och övriga villkor
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Dag & kväll
Anställningsform: Visstidsanställning med goda möjligheter för en Tillsvidareanställning
Start: Omgående
Placering: Göteborg


Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, personal anställs löpande. Varmt välkommen med Din ansökan idag!Kontaktperson(er)
Sara Wilck
sara.wilck@tranpenad.se

Niclas Graff
niclas.graff@tranpenad.se
Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Tjänstgöringsort
Göteborg
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.