Truckförare med högt driv!

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping, Helsingboirg och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!


Om tjänsten
Vi skall utöka vår personal ytterligare och söker dig som vill bli en del av vår grymma Konsultstyrka!

Vi tror att du tidigare arbetat med orderplock, truckkörning och andra diverese uppgifter som kan förekomma på ett lager. Det är meriterande att du har kört flera olika slags truckar och arbetat med handskanner som redskap. Det är en klar fördel om du jobbat på lager innan men inställning och engagemang är nyckeln till att bli en framgångsrik konsult hos oss


Din profil
Som Konsult hos oss kan du komma att få chansen att arbeta hos olika kunder och därmed få möjlighet att utveckla dig själv. Vi tror att du som söker är en driven, social och har förmågan att snabbt anpassa dig till nya arbetsuppgifter. Vidare förstår du vikten av laganda och ha roligt på jobbet!

Truckkort A och B är ett krav.
Körkort är meriterande


Arbetstider och övriga villkor
Arbetstid: Heltid. Dagspass, Eller 2-skift fm/kväll.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.
Placering: Helsingborg med omnejd.
Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Körkort och tillgång till bil är ett stort plus.


Ansökan
Låter detta som något för dig så tveka inte att skicka in ditt CV då vi kommer att hålla intervjuer löpande.

Sök via vår hemsida www.tranpenad.se

Kontaktperson(er)
Sofia Ekroth
Anställningsomfattning
Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Helsingborg
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.