Vi söker Göteborgs bästa Skjutstativförare

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Halmstad och Jönköping. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!


Om tjänsten
Vi behöver dig som kört skjutstativtruck dagligen i minst ett år för omgående anställning. I den här tjänsten är det huvudsakligen truckkörning som blir din arbetsuppgift.

Våra konsulter som är på plats i dagsläget arbetar i ett högt tempo och det ställs väldigt höga krav på utförandet och kvalitén. Vi testar din nivå på plats för att se om du klarar att hålla tempot som krävs.


Din profil
Du som söker har mycket erfarenhet av truckkörning med skjutstativtruck. Vi tror att du är skicklig, pålitlig, framåt och brinner för att köra truck. Tycker du dessutom om högt tempo och prioriterar säkerheten är det ett extra plus.

Personer med rätt inställning och hög arbetsmoral ser vi ett långsiktigt samarbete med.

Truckkort med behörighet för skjutstativ är ett krav


Arbetstider och övriga villkor
Skift, måndag-fredag
Lön enligt gällande kollektivavtal
Omgående start med hänsyn till eventuell uppsägningstid


Ansökan
Låter detta som något för dig så tveka inte att skicka in ditt CV då vi kommer att hålla intervjuer löpande.

Sök via vår hemsida www.tranpenad.se. Välkommen med Din ansökan!

Kontaktperson(er)
Amar Arnautovic
amar.arnautovic@tranpenad.se
Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Göteborg
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.