Vi söker Helsingborgs bästa skjutstativförare - Är det DU?

Om oss
Tranpenad Bemanning är en av Sveriges största aktörer inom bemanning avseende Lager, Logistik & Industri, med kontor i Göteborg, Stockholm, Jönköping, Trollhättan, Eskilstuna, Helsingborg och Örebro. Vi erbjuder också bemanning inom Kontor & Ekonomi.

Utöver traditionella Bemannings- samt rekryteringslösningar erbjuder vi även Logistikentreprenader. Genom denna lösning ser vi till att ditt nuvarande lager fungerar på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt där våra kunder ansvarar för IT, truckar och lokal medan vi tar ansvarar för och hanterar den operativa verksamheten, personal & arbetsmiljö.
Tranpenad etablerades 1999 och vi har under våra år fram till idag skapat en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik- & Industrikunder och medarbetare. På Kompetensföretagens lista över de största bemanningsföretagen återfinns vi på topp 10 där vi också är branschens största privata aktör.

Under 2019 omsatte Tranpenad Bemanning 500 miljoner och väntas under 2020 omsätta 650 miljoner.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

Om tjänsten
Vi skall utöka vår personal ytterligare och söker dig som vill bli en del av vår grymma Konsultstyrka hos oss på Tranpenad i Skåne!

Vi tror att du som söker tidigare har arbetat med orderplock, truckkörning och har stor erfarenhet från av att ha arbetat med att köra skjustativtruck.
Det är en merit om du som söker också har arbetat med diverese uppgifter som kan förekomma på ett lager. Det är meriterande att du har kört flera olika slags truckar och arbetat med handskanner som redskap.

Din profil
Som Konsult hos oss kan du komma att få chansen att arbeta hos olika kunder och därmed få möjlighet att utveckla dig själv.
Vi tror att du som söker är en driven, social och har förmågan att snabbt anpassa dig till nya arbetsuppgifter. Vidare förstår du vikten av laganda och ha roligt på jobbet!

Truckkort A och B är ett krav för denna tjänsten.
Körkort är meriterande

Arbetstider och övriga villkor
Arbetstider: Dagtid, måndag-fredag.
Omfatting: Heltid.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.
Start: Omgående eller med hänsyn till eventuell uppsägningstid.


Ansökan
Välkommen med Din ansökan!

Kontaktperson(er)
Emil Stomberg
emil.stomberg@tranpenad.se
Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Landskrona
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.