Maskinställare till Schur Pack Sweden AB

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!


Om tjänsten
Söker nu maskinställare till en av våra kunder i Kumla som producerar helhetslösningar för förpackningar till bl. a livsmedelsindustrin.
Som maskinställare/limoperatör/stansoperatör arbetar du med att säkerställa alla steg i produktionen, du ansvarar för att ställa in maskinerna för de specifika förpackningarna som skall produceras, du ser även till så att produktionen löper felfritt så att slutkunden får en vara med rätt kvalitet och i tid.


Din profil
Vi söker dig som har ett stort intresse för processindustri och har mångårig arbetslivserfarenhet inom tex CNC, maskinoperatör, montering, teknik och mekanik. Du brinner för problemlösning och har en förmåga att se helheten och att omsätta teori i praktik.


Vidare ser vi att du har grundläggande systemkunskaper samt behärskar svenska i tal och skrift.


Arbetstider och övriga villkor
Skiftarbete.

Start: omgående efter överenskommelse.

Ansökan
Registrera din ansökan på vår hemsida omgående då detta uppdrag kommer att tillsättas löpande.

Kontaktperson(er)
Martin Öh
martin.oh@tranpenad.se
Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Tjänstgöringsort
Kumla
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.