Vi söker dig som vill jobba extra inom fordonsindustrin

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

Om tjänsten
Vi söker just nu produktionspersonal till vår kund inom fordonsindustrin i Skara.
Du kommer att jobba som montör på ett stort och väletablerat företag där arbetsuppgifterna främst riktar sig mot att montera olika typer av bildelar.

Observera att du måste vara studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % för att kvalificera dig för den här tjänsten

Din profil
Du kommer att ha trevliga och goa kollegor och det är en bra gemenskap på arbetsplatsen men också en mycket närvarande konsultchef. Tillsammans med dina kollegor jobbar du i ett högt tempo i industrimiljö och det är därför viktigt att du trivs med det.

Arbetstiderna är varierande och förlagda dag, kväll och natt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har positiv attityd, har lätt för att samarbeta i grupp och har en vilja att skapa resultat. Vidare bör du vara noggrann, flexibel och inte rädd för ett högt arbetstempo. Du ser det som en självklarhet att passa tider, alltid göra ditt bästa men även vara en go och glad kollega.

Tidigare erfarenhet av montering inom bilbranschen är självklart meriterande men inget krav. Det viktigaste för oss är att du är driven och engagerad.
För att vara aktuell för tjänsten ser vi ser gärna att du:

* Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
* Behärskar svenska i tal och skrift
* Kan arbeta skifttider, dag, kväll och natt
* Trivs med att arbeta i högt tempo
* Noggrann och god samarbetsförmåga

Arbetstider och övriga villkor

Arbetstider: Dagtid, kvällstid och nattid
Lön: Enligt gällande kollektivavtal
Start: enligt överenskommelse
Ort: Skara

Ansökan
Intervjuer och urval sker löpande. Tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan

Vid frågor vänligen kontakta

Erika Johansson

Kontaktperson(er)
Erika Johansson, 0768818873
erika.johansson@tranpenad.se
Anställningsomfattning
Deltid

Anställningsform
Timanställning

Tjänstgöringsort
Skövde
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.