Om oss

Vårt sociala ansvar

 

Vi är en del av lokalsamhället

Som bemanningsföretag fungerar vi ofta som en länk mellan företag och det lokala samhället. För många ungdomar kan Tranpenad till exempel vara första arbetsplatsen. Och för människor utan arbete kan vi vara en ny väg in på arbetsmarknaden. Det är en roll vi har respekt för och försöker därför också
betala tillbaka genom att sponsra lokal ungdomsverksamhet, idrott och ideella organisationer. I det långa loppet tjänar vi alla på det.

 

Vi stöttar Stadsmissionen

För oss är det en självklarhet att ge tillbaka till de lokalsamhällen vi verkar i. Och sanningen är att allt för många människor i vårt samhälle lever i fattigdom och utsatthet. Därför har vi under 20 år stöttat Stadsmissionens viktiga arbete med såväl utdelning av mat, kläder och hygienartiklar som att ordna aktiviteter för barn och unga och erbjuda stöd längs vägen ur en utsatt situation.

Vi vill vara med att skapa ett mänskligare samhälle för alla – var med du också. Ta reda på hur du eller ditt företag kan hjälpa till på Stadsmissionens hemsida.

 

 

 

 

 

Vi stöttar ungdomsidrotten

Vi tror på idrotten och föreningslivet som en inkluderande kraft där barn och unga med olika bakgrund och förutsättningar ges möjlighet att mötas, växa och utvecklas tillsammans. Tranpenad har därför sedan starten 1999 haft ett stort engagemang i de lokala idrottsföreningar där vi har våra verksamheter. 

Idag sponsrar vi sju lokala idrottsföreningar i sex av våra verksamhets-orter. Vi är stolta sponsorer till Frölunda HC, IK Sävehof, FC Trollhättan, DIF Hockey, GAIS, Eskilstuna GUIF och Rögle BK

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.