För företag

Söker du personal? 

 

Vi hjälper dig att hitta bra människor!

Behöver du hjälp med bemanning, rekrytering eller en helhetslösning för lager, logistik eller produktion? Tranpenad är det personliga bemanningsföretaget som löser alla dina personalbehov, vare sig det gäller tillfälliga arbetstoppar eller långsiktig bemanning.

 

Bemanning

Behöver du öka volymen på din personalstyrka, stärka upp med en speciell kompetens eller helt enkelt få hjälp med att se till att du långsiktigt har en bra kompetensförsörjning?

Tranpenad är experter på bemanning inom lager, logistik och industri. Vi har omkring 1 500 konsulter på flera orter runt om i Sverige. Vi är ett personligt bemanningsföretag som vill ha en långsiktig relation med dig och ditt företag. Genom att förstå din verksamhet på djupet kan vi arbeta proaktivt och långsiktigt och se till att du alltid har rätt bemanning oavsett arbetsbelastning.  

Vi arbetar både för dig med det lilla företaget och för dig som representerar en stor internationell koncern.

Välj Tranpenad – det personliga bemanningsföretaget!

 

Rekrytering

Vill du minska kostnaden för dina rekryteringar?

Tranpenads styrka är vår vana att rekrytera, vårt stora nätverk samt vår förmåga att läsa av människor och få dem att nå sin fulla potential. Våra specialområden för rekrytering är inom lager, logistik och industri. Som kund hos oss kan du alltid få hjälp med att hitta rätt person för rätt uppdrag.

 

Logistikentreprenad

Många av våra kunder anlitar Tranpenad för bemanning av lager- och logistikavdelningar. Varför inte växla upp samarbetet och låta oss ta över hela driften?

Eftersom Tranpenad inte är ett 3pl-bolag har du fortsatt kontroll över ditt lager och din logistik genom att tillhandahålla lokal, IT och truckar. Vi tar dock hela ansvaret för den operativa verksamheten, personal och arbetsmiljö.

Tranpenad ser helt enkelt till att ditt nuvarande lager fungerar på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt – utan att du behöver fundera på det. Istället för löpande timdebitering för bemanning, arbetar vi med fasta priser, baserade på just dina behov.

Prata med Tranpenad om du vill veta mer om hur vi på ett kostnadseffektivt sätt kan sköta lager och logistik på ditt företag.

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.