För företag

Söker du personal? 

 

Vi hjälper dig att hitta bra människor!

Behöver du hjälp med bemanning, rekrytering eller en helhetslösning för lager, logistik eller produktion? Tranpenad är det personliga bemanningsföretaget som löser alla dina personalbehov, vare sig det gäller tillfälliga arbetstoppar eller långsiktig bemanning.

 

Bemanning

Behöver du öka volymen på din personalstyrka, stärka upp med en speciell kompetens eller helt enkelt få hjälp med att se till att du långsiktigt har en bra kompetensförsörjning?

Tranpenad är experter på bemanning inom lager, logistik och industri. Vi har omkring 1 500 konsulter på flera orter runt om i Sverige. Vi är ett personligt bemanningsföretag som vill ha en långsiktig relation med dig och ditt företag. Genom att förstå din verksamhet på djupet kan vi arbeta proaktivt och långsiktigt och se till att du alltid har rätt bemanning oavsett arbetsbelastning.  

Vi arbetar både för dig med det lilla företaget och för dig som representerar en stor internationell koncern.

Välj Tranpenad – det personliga bemanningsföretaget!

 

Rekrytering

Vill du minska kostnaden för dina rekryteringar?

Tranpenads styrka är vår vana att rekrytera, vårt stora nätverk samt vår förmåga att läsa av människor och få dem att nå sin fulla potential. Våra specialområden för rekrytering är inom lager, logistik och industri. Som kund hos oss kan du alltid få hjälp med att hitta rätt person för rätt uppdrag.

 

Entreprenad

Vill du hitta en helhetslösning för bemanning och drift av en del av ditt företag?

Genom att anlita Tranpenad Entreprenad får du en partner som är specialist på att bemanna och driva lagerverksamhet. Vi kan helt enkelt gå in och ta över driften av en del av din verksamhet. Istället för kostnad för personal per timma betalar du för resultatet.

Du står för lokalen – vi sköter resten.

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.