Om oss

Vi på Tranpenad

 

Bemanningsföretaget Tranpenad startades 1999. Vi har sedan dess arbetat för att få företag och människor att växa. VI arbetar kontinuerligt för att hitta motiverade och kompetenta konsulter som trivs och vill utvecklas tillsammans med oss. Vår verksamhet började i liten skala och har växt organiskt till den position vi befinner oss i idag – med omkring 1 500 konsulter och etablering i flera städer.

Genom att hitta kompetenta och arbetsvilliga konsulter, skapa långsiktiga relationer med företag, satsa på personliga möten och ha en enkel och okomplicerad inställning till livet, blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. 

Tranpenad arbetar utifrån tre värdeord: Kompetenta, Personliga och Enkla.

 

 

Kompetenta

Vi levererar den kompetens kunden önskar och våra konsulter har den utbildning och uppbackning som behövs för att göra ett professionellt jobb. Från dag ett.

Personliga

Vi är personliga, engagerade och inte rädda för att bjuda på oss själva. I relationen med varandra och med våra kunder. 

 

Enkla

Vi är okomplicerade och som folk är mest. Vi säger vad vi tycker och tänker och förväntar oss att bli bemötta på samma sätt.

 

 

Motiverade människor är lönsamma

Tranpenad satsar på bra anställningsvillkor och rätt utbildning för våra konsulter. Vi arbetar aktivt för att ni ska känna er sedda och uppskattade varje dag. Genom att vara en generös arbetsgivare har vi möjlighet att rekrytera och behålla motiverade och yrkesskickliga människor som gärna gör det lilla extra för dig som kund.

Långsiktighet är nyckeln till framgång

Varje företag har sin kultur och sina rutiner. Därför lägger vi tid på att verkligen sätta oss in i din bransch och lära våra konsulter hur din verksamhet fungerar. Då är det lättare att hitta rätt person till dig – exakt när du behöver. Vi jobbar alltid för att hitta de bästa matchningarna, för dig som kund och för dig som konsult.

 

Tranpenad – det personliga bemanningsföretaget

Våra konsulter är viktiga för oss, och vi vill att du som kund ska ha de bästa konsulterna och en långsiktig bemanningslösning. Därför väljer vi att verkligen ta hand om våra konsulter så att de stannar. Våra konsultchefer rör sig regelbundet ute på arbetsplatserna och skapar goda relationer med varje enskild anställd.

Det ger oss också möjlighet att skapa en god relation till dig och ditt företag och du kan kontinuerligt stämma av läget med oss. Med ett personligt förhållningssätt till konsulter och kunder kan vi växa och utvecklas tillsammans.

Tranpenad är ett auktoriserat bemanningsföretag och uppfyller de krav som är uppsatta av Kompetensföretagen. Tranpenad är certifierade enligt ISO 9001 och 14001.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.