3-årsavtal med Schenker Logistics AB

2019-10-30

Tranpenad har i dagarna slutit ett samarbetsavtal inom bemanningstjänster med Schenker Logistics AB. Avtalet gäller i drygt tre år och sträcker sig till 31 december 2022.

- Tranpenad och Schenker Logistics har sedan många år ett nära och gott samarbete. Vi kommer fortsätta att göra allt vi kan för att leverera den kvalitet Schenker Logisitics önskar, och kanske till och med lite till. Vi vill alltid vara lite bättre, säger Tomas Hulth, grundare och VD.

DB Schenker är en av världens ledande globala leverantörer av logistiktjänster. DB Schenkers nätverk omfattar mer än 2000 platser och 76.000 anställda runt om i världen. Inom Contract Logistics har DB Schenker en total lageryta på mer än 8 miljoner kvadratmeter.

- Vårt samarbete med Tranpenad är personligt och enkelt. Med det här avtalet tar vi nästa steg i vårt samarbete och det ger oss dessutom den flexibilitet vi har behov av i vår verksamhet, säger Håkan Nydén, Vice President & Head of Contract Logistics, på Schenker Logistics.

Tranpenad startade för 20 år sedan och är idag ett av Sveriges största bemanningsföretag. Vi erbjuder bemanning, rekrytering och entreprenadlösningar inom kontor, lager, logistik och industri. Tranpenad växer hela tiden och finns idag representerade i Göteborg, Eskilstuna, Helsingborg, Jönköping, Kungsör, Stockholm, Trollhättan och Örebro. Vårt mål är att både företag och människor ska växa och må bra.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.