Det är människorna som är hjärtat hos Tranpenad.

2020-12-11

Träffa Sara Timkvist, Löneansvarig på Tranpenad

Hej Sara! Grattis till din nya tjänst som Löneansvarig på Tranpenad!

-          Hej! Tack, ja jag är jätteglad att jag fick den här möjligheten och ser fram emot att jobba på Tranpenad!  Jag började den 1/10 och alla har varit så trevliga och hjälpsamma. Det var lätt att komma in i gänget!

Vad innebär din tjänst?

-          Min tjänst innefattar hela processen när det gäller löner. Allt ifrån att godkänna tidrapporterna till att lägga in uppgifter i lönesystemet och skicka ut lönespecar till de anställda. Jag har även kontakt med Försäkringskassan och andra myndigheter. Reseräkningar och utlägg hanteras också av mig.

Vad är det bästa med ditt jobb?

-          Jag älskar att jobba med siffror och att få nya utmaningar. Det finns alltid något att lära sig och det är roligt. Just nu jobbar jag med ett fantastiskt team i ett projekt där vi skall ta hem lönen från outsourcat med start vid årsskiftet. Jag känner att alla team på Tranpenad har ett jättebra samarbete och besitter en stor kompetens. Man backar upp och lyssnar på varandra.

Vad har du för bakgrund?

-          Jag har läst ekonomi men har provat på olika branscher. I mitt forna hemland Iran jobbade jag med aktiedelning. När jag flyttade till Sverige 2005 började jag att arbeta med valutaväxling vilket jag gjorde under sju år. Senare arbetade jag som löneansvarig och sedan ekonomiassistent på ett företag inom vård och omsorg under fyra år. Det har varit roligt att få lära sig och att ställas inför olika utmaningar. Det får mig att utvecklas inte bara i min yrkesroll utan även som människa.

Vad gör du på fritiden?

-          Jag umgås med min man och min elvaårige son i Partille där vi bor. Jag tycker om att läsa romaner och att se på film. Eftersom min son är så ung blir det mest tecknade filmer nu men det är också roligt.

Vad vet inte alla om dig?

-          Det är att jag har en fobi för höjder!

Tack för pratstunden Sara och lycka till med din nya tjänst!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.